Over Koen Mol

Ik ben Koen Mol, veelzijdig fotograaf. Actie, daar hou ik van. Ik maak krachtige, actieve beelden die het complete verhaal vertellen van jouw bedrijf, evenement, industrieel- of bouwproject. Jouw vraag staat centraal, ik lever maatwerk. Je bent dus altijd verzekerd van de beste invalshoek. Ik maak heldere beelden met oog voor detail. Zeer uiteenlopende opdrachtgevers gingen je al voor. Zoek je een professionele fotograaf of beeldmaker met een persoonlijke aanpak, frisse stijl en flexibele service? Aangenaam kennis te maken.

Waarom kiezen voor Koen Mol?

Mijn jarenlange professionele ervaring in fotografie zorgt ervoor dat u kunt rekenen op treffende en pakkende beelden die uw verhaal vertellen. Elke opdracht is maatwerk. De foto’s zijn een wezenlijk onderdeel van uw communicatiestrategie. Samen maken we een plan waarin we beschrijven wat je wil laten zien en wat je wil uitstralen. Ik ga dus niet zomaar aan de slag, ik stem mijn werk af op jouw wensen. Uiteraard denk ik graag met je mee over creatieve concepten en kan ik je adviseren bij het gebruik van verschillende technieken en verrassende invalshoeken. Zo geven we er samen dat persoonlijke tintje aan dat de foto’s en video’s juist zo bijzonder maken.

Allround én specialist

Ik ben een allround fotograaf voor bedrijfsrapportages, zakelijke portretfotografie en events als openingen, congressen en netwerkbijeenkomsten. Mijn specialisme is (drone)fotografie van (bouw)projecten in de industriële en civiele sector. Ook kun je me inhuren voor de fotografie van je sportevenement.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met mij op: info@koenmol.nl of 06-21516421.

Maatgericht en persoonlijk

Professionele fotografie is maatwerk met een doordacht (tijd)plan als basis. Ik ga dus niet zomaar aan de slag. Eerst maken we een goed, helder plan en bespreken we samen de voorwaarden. Je kunt daarbij denken aan het doel van de fotografie, de media waarvoor je de beelden wilt gebruiken, het formaat, de setting, specifieke regelgeving binnen de sector, de gewenste uitstraling, het aantal foto’s en specifieke wensen voor nabewerking, huisstijl en aanlevering. Je wensen en eisen leg ik vast in een plan van aanpak met een helder, gedetailleerd prijsvoorstel.

Opdrachtgevers

TOP